Het eindejaarsconcert 2008 kon mee doorgaan dankzij projectsteun van het Stimuleringsfonds van Rabobank. Niet alleen beschikt de Big Swing Band dank zij Rabobank over nieuwe en stevige muziekstandaarden en bijhorende lessenaarlampen.  Dankzij hun donatie konden ook een aantal arrangementen en een nieuw mengpaneel worden aangekocht. Lees verder »
rabo
    Stimuleringfonds Rabobank Terneuzen-Sas van Gent

Tijdens het eerste Nieuwjaarsconcert in De Statie op 12 januari 2014ontving de Big Swing Band een bedrag van € 1000, -voor de aanschaf van een stagepiano Kawai MP6ter vervanging van de oude Rolandpiano.
Kris Van Bael liet een aantal mogelijkheden horen
van het instrument. Dat was hem wel toevertrouwd.
Voorzitter Frank Cappaert als oud-toetsenist
stroopte nog net zijn mouwen niet op.
Hij overhandigde trotse voorzitter André Boon
de lakengrote cheque.
piano
    In 2008 kreeg de Big Swing Band voor het eerst een subsidie van de gemeente Terneuzen.  Door deze subsidie kan de bigband haar kwalitatieve niveau verder verbeteren. Amateurbands zijn immers van vitaal belang als broedplaats voor het culturele klimaat, en inzonderheid de ontwikkeling van nieuw (zowel amateur als professioneel) talent in een gemeente.
terneuzen
   

De Big Swing Band is op zoek naar bedrijven die geïnteresseerd zijn in het sponsoren van onze band. Mocht u of uw bedrijf hierin zijn geïnteresseerd kunt u contact opnemen middels email:f via onze contactgegevens.

Uw logo hier?